Nyt alkaa näkyä jo kevään (ja kesän!) merkkejä - tänään bongasin ensimmäisen nokkosperhosen! Oikea herääminen lähestyvään kesäkauteen tapahtui toki jo silloin kun nopeusrajoitukset nousivat maanteillä 100 km tunnissa.. Ja kun sunnuntaina sai alle vielä kesäkumit. Oi sitä riemua! (Tosin musta jää on päässyt vähän yllättämään aamuisin.. Pitäkääpä silmät auki ja jalka jarrulla...)

Kesän lähestyessä on kyllä miinuspuolensakin.. Itse ainakin huomaan että olen ollut hieman laiska osan tehtävien suhteen.. Huomenna on viimeinen koulupäivä ennen erikoistumisharjoitteluni alkua, ja tehtävälistalla olisi niin pihasuunnittelua, kirjanpitoa, juridiikkaa kuin kotipuutarhan hoitoakin.. (tuossa vain murto-osa) Onpahan sentään monipuolista!

Pääsiäinen oli taas kiva breikki opintoihin ja työntekoon. Vaikka toisaalta kevät on ollut aika rento koulua käydessä ja töitä tehdessä, oli viikon mittainen ulkomaanmatka mukava tauko ennen kokopäiväisen - ja koko kesän kestävän - harjoittelun alkua :-) 

Pian on onneksi jo vappu - ehkä siihen mennessä nuo aamupakkaset ovat jo historiaa ja kevät on edennyt taas hitusen. Toivottavasti itsellänikin tehtävälista vähän pienenee, ettei tarvitse koko kesää niitä miettiä..

Muistakaapa nauttia Vapusta! Klara Vappen med kranvatten! ;-) ..or not!

Juha