Tervehdys kaikille ja tervetuloa lukemaan Maa- ja metsätalouden Ilmajoen yksikön opiskelijoiden tarinointia!

Viime viikon keskiviikkona (4.2) koulullamme järjestettiin tanssit ensimmäisen vuosikurssin toimesta. Porukkaa oli aika vähän, mutta sovitaan niin, että laatu korvaa määrän - perinteisesti. Mukana olleet opiskelijat kuitenkin tanssivat ja laittoivat taitonsa näytille :). Tapahtumaan oli tilattu bändikin, jonka soitti kaikennäköistä musiikkia ja hyvää musiikkia ennen kaikkea. Jokaisella tietenkin oma mielipiteensä asiasta, mutta yritys hyvä kymmenen. Tanssit alkoivat klo 18:00 ja kestivät noin kymmeneen, minkä jälkeen siirryimme epävirallisille jatkoille paikalliseen baariin.

Tällaiset tanssit on järjestety jo kahdesti aikaisemminkin koulullamme tanssikurssin yhteydessä, jolloin olemme päässeet kokeilemaan uusia askelkuvioita tosipaikassa tai leikkimielisesti tosipaikassa Silmänisku.

Perjantaina 6.2 Seinäjoella järjestettiin Sarka-messut, joilla vierailin katselemassa maa- ja metsätalouden uusia tuulia. Aiheena olivat rakentaminen ja bioenergia. Tapahtuma järjestettiin Seinäjoki Areenassa. Mukana järjestelyissä olivat toisen vuosikurssi oppilaat Ilmajoelta ja olihan meidän yksiköllä oma ständikin tapahtumassa. "Arvaas montako käpyä tuos on?", kysyi opettajani minulta, kun kuljin ständin ohi ja huomasin läheisellä pöydällä läpinäkyvän tötsän täynnä käpyjä. Olin tylsä, kieltäydyin jyrkästi, toivotin hyvät jatkot ja lähdin kattelemaan muita näkyjä.

Moneen arvontaan tuli vastattua, hyvä ettei käsi puutunut osoitteen kirjoittamisesta :). Juttelin näytteilleasettajien kanssa monenlaisista jutuista ja sain jopa hämmästytettyä muutaman jannun. Eivät meinannaneet kaikki miehet ottaa tyttöä oikein tosissaan. Tulevaisuudesta ei tiedä kukaan, ehkäpä joskus pääsen rakentamaan jonkin sortin tuotantorakennuksen. Onhan se sitten hyvä, että on numerot valmiina,  niin tietää keneen ottaa yhteyttä, jos tarvii elementtejä :). Kaiken kaikkiaan oli mukavat messut! Hyvin informatiiviset niinkun kuuluu ollakin.

Kouluviikko on jälleen alkanut ja kiirettä alkaa taas pitää ennen lähestyvää hiihtolomaa. Luntakin saatiin tänään lakeuksille. Hyvää helmikuuta kaikille ja muistakaa ajoissa ystäviänne. Ystävänpäivä kun on tämän viikon lauantaina :) Tulkaa ihmeessä komentoimaan ja jakamaan kokemuksianne!

Talvisin terveisin Jonna Törö