Tervehdys!

Niin se hiihtoloma vain tuli ja meni. Aika monelle opiskelijalle koko loma saattoi merkitä työtekoa, mutta onneksi jotkut ovat saaneet lomaillakin. Itse tein töitä keskiviikosta sunnuntaihin ja sairastuin flunssaan. Great, kaksi päivää meni vähän zombina, mutta kyllä tämä tästä.

Hiihdettyä ei tullut yhtään, mutta laskettelemassa kävin kerran. Himos kutsui ja niinpä ajoimme sinne yhden kaverin kanssa maanantai-iltana katselemaan iltamäen menininkiä. Kylmä oli, mutta mitäpä tuosta. Porukkaa oli kuitenkin, sanoisinko, yllättävänkin paljon maanantai-illaksi. Ulkomaalaisiakin oli eksynyt Keski-Suomen rinteille, pääasiassa ruotsalaisia. Rinteet ok- kunnossa ja kaikin puolin oli mukavaa olla taas laskettelusuksien päällä. Suosittelen muillekin, ennen kuin lumet sulavat.

Tällä viikolla Ilmajoella ja Tuomarniemellä aletaan valmistautua sloveenialaisten vieraiden saapumisesta oppilaitoksiimme. Ryhmä on virallisesti Sedun vieraana Suomessa ja Etelä-Pohjanmaalla, mutta koulut toimivat yhteistyössä heidän viihtymisensä varmsitamiseksi. Mielenkiinnolla saamme odottaa mitä ulkomaalaisten vieraiden saapuminen tuo mukanaan. Uusia haasteita päin sitten vain :)

 

Jonna